HTML

Utazás a Föld középpontja felé 2

2012.05.28. 12:55 Cr0sMaN

 Ez egy nagyon jó és kiváló kaland film. Nagyon tetszett és nem hittem volna, hogy lesz jobb része mint az első mert már az is nagyon elnyerte korábban a tetszését. A film egy csodás új világot tár elénk amit gyönyörűen szerkesztettek meg gondolom elég sok időt is töltöttek az effektek terén mert ez egyszerűen elképesztőre sikeredett.

Voltak olyan részek ahol rendesen bele tudtam élni magam a jelenlegi eseményekbe akárcsak én is ott lettem volna a szereplőkkel. Ugyanakkor a filmben nem csak kalanddal találkozhatunk hanem mondjuk az érzelmekkel is ugyanis kisebb részben arról is szól ez a film. Na, de ezt a filmet csak ajánlani tudom mindenkinek és a popcornt se hadijuk a konyhában. ;)
 
És a pontozásom:

Effektek (10p): 9pont
Karakterek (10p): 8pont
Történet (10p): 10pont

Összesen: 27 / 30 pont

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://filmkritika-lap.blog.hu/api/trackback/id/tr914550679

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása